Friday, February 1, 2008

musim nabit baterky, pak sem dam nejake pekne obrazky,...mam za sebou prvni semestr,...nebyt pepinky a pani kalousove tak uz bych byla,..teda vlastne nebyt pepenky tam bych nikam vubec neodjela, zeano,..ale kdyz uz jsme u toho, tak nebyt hodne lidi-treba nych tajnych sponzoru,...vlastne jsem sem chtela jen napsat ze sem brzo napisu:))

12 comments:

toffee said...

to jsou prispevky tyjo:D

madla said...

vis co makyno,..radsi mi napis mail taky jednou za sto let!:)

Anonymous said...

tak ty na me takhle??? noo madlo.. prej renovovala blog.. a ona si zmeni adresu...komu da vedet?? no do australie se to nedostalo!
jak jsme k sobe uprimne.?

madla said...

ja jsem ti to napsala do nejakyho prispevku na blogu,abys vedela! baruse!!:)),..dneska mi prisel pohled, neverila bys odkud..z austraaaliee! -no, vsadim se ze ty jsi jeste zadny podhled z australie nedostala:)..mej se krasne a uz pracuju na odpovedi..

toffee said...

Ja bych tu mela vzkaz pro Julii, jestli sem nekdy chodi... Moc se omlouvam za ponekud nestandardni setkani - priste si toho treba povime vic;-)

madla said...

aaa tak to odhaduju ze se nam marketka zase jednou napila:))...jeste ze s tebou nemam nic spolecnyho!!!!!

toffee said...

hej, nepis o tom na blog - to se nedela - to si muze kazdy precist!:) pekne to smaz... ten vzkaz pro julii neni aspon tak pruhledny... kazdopadne pokud sem neleze, tak ji to muzes vyridit mailem (aspon ji napises:))
(ale ja to teda myslim docela vazne - cetla jsem, ze jedna slecna nedostala praci kvuli tomu, ze mela na facebooku v profilu nejake "vesele" fotky...)

Anonymous said...

Dekuju za vzkaz, ale rozhodne neni proc se omlouvat :) Doufala jsem, ze sis alespon nevsimla, ze ja chytrak jela v pondeli do knihovny... :D J.

madla said...

jo,..lidi co si kazdy pondeli vezmou do skoly milion knih ze je po skole vrati, miluju:))

toffee said...

hm, to s tou knihovnou se mi uz zas tak casto nestava, ale pokud jsi mi rikala, ze jedes do knihovny, tak jsem to asi nejak nezaznamenala a tim spis jsem si neuvedomovala, co je za den:)
jinak madlo, ja jsem Ti psala mail jako posledni, ne???

toffee said...

jo, a zarid si skype, at si muzem volat zadarmo - pak uz bude jedno, ze nemame naladu si psat:)

madla said...

ahoj zlobiva makyno! pekny chat tu mame, coz:))..no, Dan je sice pocitacovy prebornik ale pocitac co mame doma funguje jeste min nez pocitac co mame Doma s velkym 'D'-takze o skypu silne pochybuju,..anyway, ted (2:41 am) se chystam napsat dlouhatanksy prispevek na blog, tak pekne pocteni:))