Wednesday, August 29, 2007

pro lucku a marketu


tak tohle je Jessica-ta se mne tady ujala v daleke zemi, kde se sama prodiram pres nesnaze a prekazky a raduji se z necekanych, lec o to vice ocenovanych radostnych chvil. mam za sebou pravou americkou party, kde oslavovanou dvouletou holcickou byla shodou okolnosti takzvana 'hostsister' takzvana proto, ze jsem jeste nidky nikoho neslysela tak nekoho nazyvat, does it make sense?..jedna z mych nejoblibenejsich vet, bohuzel lide vetsinou odpovidaji zaporne na tuto mou otazku po hodinovem monologu-mem.

2 comments:

toffee said...

to je nekdo z mexika, ne? je moc hezka a podle fotky mi trochu pripomina nady z aleje - tu uz si asi ani nepamatujes, budu rada, kdyz si diky fotkam, co mas s sebou, zapamatujes aspon jak vypadam ja:)
ono to casem bude davat smysl, neboj:)
btw. petrinakum taky dosel dopis
ta vec na YouTube se jmenuje Battle at Krugar (ten odkaz,co Ti pravdepodobne nesel otevrit) - tata se kvuli tomu videu malem stal vegetarianem:)

Anonymous said...

tak magdicko,vrele dekuji za veskere info,ktere si me,marketce a ostatnim poskytla.me osobne uz to dosti chybelo.kacenka se mi taky uz ozvala a ma se suprove a dneska za ni prijede nejakej peknej synovec.predpokladam,ze o tebe se tam chlapi taky jenom perou.tak bud hodna a moc jim neublizuj(i kdyz je pravda,ze nektery by si to zaslouzili)