Sunday, June 1, 2008

coldplay. to go, or not to go. that is a question.


ukazu vam obrazky z new yorku a z kanady, zrovna jsem se vratila,...takze ted je cas na cteni knihy nad stale jeste zavrenym kufrem a na zvykani zvykacky ktera ani zdaleka neni tak dobra jako fialova airways

8 comments:

Barbara Handlova said...

madlenko, nejak se mi ty tve obrazky tady nezobrazuji... kde je problem?? jo a a jeste magdi.. 22.zari v Praze.. vis co bude?

madla said...

moc nevim co s tim je,..pocitace nikdy nebyly v moji krvi,..obcas to jde, obcas ne,..obcas se to musi otevrit dvakrat a napodruhy se ten obrazek otevre..
samozrejme ze vim,..uz si planuju cestu nejdriv v americe a pak po evrope abych nezameskala ani jediny knocert,..haha, kdo mi to zasponzoruje to jsem zvedava..

toffee said...

Tata Ti to koupi - nemusis se myslim bat:) psal o tom z recka, ze Ti mam napsat - koupi listky:)
(asi bych sla taky - jak se Ti libi ta predstava?:))

madla said...

myslim ze s tim muzu zit:)
coldplay jedou do prahy, nejedou do los angeles...aaa, co z toho vyplyva? ;))

madla said...

ZE PRAHA JE NEJLEPSI!!!!!

toffee said...

vis madli, sorry, ze jsem nevzala telefon... jsem ted porad unavena (to vis, rodice jsou pryc...:)).

Anonymous said...

Ahoj Magdi, na fotkát ti to hrozně sluší a už máš tak dlouhé vlásky, tak dlouho už jsem tě neviděla a stejně jako ostatní už se na tebe moc těším(;
neustále kontroluji co je u tebe a Báry nového a vždycky mám lepší náladu, když si přečtu o vašich nových úžasných zážitcích a kouknu se na vaše nové fotky (kde vždy záříte štěstím jak sluníčka)..
mějte se hezky pa Týna(:

Barbara Handlova said...

Ahoj madli, posilala jsem ti nejake zpravy.. (prani k narozeninam) ale nikdo mi nejak neodpovedel.. no nicmene.. Preji ti vse nejnejnejnejnejnejnejlepsi k narozkam!!! :)))